Zakelijk Vervoer Taxi Haarlem

Voordelige tarieven, stiptheid en servicegerichtheid zijn aspecten die ondernemers aanspreken. Dit is de reden waarom zoveel bedrijven gebruik maken van de diensten van Taxi Haarlem.

Taxi Haarlem beschikt over nette en gediplomeerde chauffeurs met jarenlange rij ervaring. Taxi Haarlem is gespecialiseerd in zakelijk vervoer, zo vervoeren wij o.a. vaak onze klanten van en naar verschillende luchthavens.

Alle taxi’s en taxibusjes van Taxi Haarlem beschikken over een navigatiesysteem, dit zorgt ervoor dat u zo snel en zo efficiĆ«nt mogelijk op uw bestemming aankomt.

U kunt al uw ritten online boeken via de website van Taxi Haarlem, hier kan u ook al uw wensen kenbaar maken. Uiteraard kan u ook reserveren via ons telefoonnummer 023 540 05 00.

Internationaal
Taxi Haarlem brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Of het nu op voorhand gepland is of geheel onverwachts, Taxi Haarlem heeft 24u/24u flexibele chauffeurs ter beschikking.

Ook aan uw betaalgemak is gedacht, de rit kunt u afrekenen met uw creditcard of op rekening d.m.v. een factuur op het einde van de maand.

Op rekening rijden bij Taxi Haarlem
Taxi Haarlem biedt de mogelijkheid om op rekening te rijden. Dit is voor u als bedrijf een extra service naar uw klanten en/of uw relaties toe. Onze klanten ervaren dit als erg handig en overzichtelijk. Op het einde van de maand ontvangt u een overzichtelijke factuur waarin (indien gewenst) alle gereden ritten uitgebreid gespecificeerd worden op datum, adres en naam van de vervoerde persoon.

Taxi Haarlem is verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van u en uw relaties. Al onze chauffeurs spreken tevens ook Engels.

Voor een vrijblijvende offerte kan u terecht op de website van Taxi Haarlem. Zoals u wellicht weet zijn alle zakelijke taxiritten volledig aftrekbaar.

Voor het bestellen van een taxi of taxibusje of voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website van Taxi Haarlem of bellen op het nummer: 023 540 05 00